چای گلابی Gulabi
چای گلابی سرشار از ویتامینهای A,B1,B2,C و عناصری مانند فسفر، سدیم، کلسیم، منیزم، گوگرد، پتاسیم، کلر، روی، مس، آهن، منگنز، ید و ارسنیک است.
چای یک منبع طبیعی از کافئین و آنتیاکسیدانها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدراتها، یا پروتئین آن، دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس میباشد.
چای سیاه دومین نوشیدنی پر مصرف جهان بعد از آب است و فقط هم به خاطر طعم خوش آن نیست.
چای بخش مهمی از قسمت هر روزه بسیاری از مردم است که بدون آن بسیاری از مردم نمیتوانند کاری را انجام دهند.
بیشتر چایها از یک گیاه هستند، بنابراین اگر متوجه شوید که چای سبز و چای سیاه ظاهر و طعم متفاوتی دارند، به این دلیل است که آنها به طور متفاوت فرآوری میشوند.
چای سیاه بعد از فرآیندهای پژمرده شدن، غلتاندن و حرارت اولیه چای سبز تخمیر میشود و این به آن طعم متمایز و رنگ نارنجی، کهربایی تیره میدهد.
گاهی اوقات، گیاهان دیگر، طعمها و رایحههای دیگر هم نیز به چای سیاه اضافه میشوند تا انواع بیشتری را ایجاد کنند،
اما دم کرده ی خود چای سیاه به اندازه کافی خوب است.
شما میتوانید شیر، شکر، عسل و یا حتی لیمو را به چای خود اضافه کنید،
اما اگر آن را ساده نگه دارید و چیزی به آن اضافه نکنید و سیاه بخورید، بیشترین فواید آن را خواهید داشت.
فواید نوشیدن چای گلابی
تسکین استرس و افزایش انرژی با نوشیدن چای گلابی
چای همیشه به عنوان کاهنده استرس به کار میرود و مردم بر این باورند که فقط استنشاق بخار آن برای آرام کردن اعصاب و کاهش اضطراب و تمام مشکلاتی که با استرس همراه است، کافی است.
جنگ در مقابله با سرطان با نوشیدن چای گلابی
سرطان دهان، سرطان تخمدان، سرطان سینه و غیره با چای سیاه مرتبط شدهاند. ترکیبات اصلی در چای سیاه که با سرطان مبارزه میکنند، که جز ان پلی فنولها هستند.
پلی فنولها آنتی اکسیدانت هایی هستند که برای حذف رادیکالهای آزاد در بدن عالی هستند.
این رادیکالهای آزاد مسئول چندین اثر منفی در بدن هستند که یکی از آنها سرعت بخشیدن به رشد سلولهای سرطانی است.
چای سیاه یک جایگزین برای درمان سرطان نیست، اما شما میتوانید آنها را عمدتا به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در نظر بگیرید.
عملکرد ضد باکتریایی با نوشیدن چای گلابی
این گیاه نه تنها به بازسازی و گرم کردن بدن کمک میکند بلکه حاوی تانن نیز هست که به جلوگیری از بیماریهای ویروسی کمک میکند.
تانینها در چای سیاه به طعم دلپذیر آن کمک میکنند و هم چنین به شما کمک میکنند تا از آنفولانزا، هپاتیت و دیگر بیماریهای ویروسی در امان بمانید.
سلامت دهان با نوشیدن چای گلابی
چای سیاه حاوی کاتچین نیز میباشد. کاتچین یک فلاونوئید و آنتیاکسیدان است که رادیکالهای آزاد را حذف میکند، مانع رشد سلولها میشود و فرسایش و پارگی را در بافتهای شما کاهش میدهد.
بنابراین کاتچین یک عامل اصلی در مبارزه با سرطان دهان است.
رفع سو هاضمه با نوشیدن چای گلابی
چای سیاه یک ضد اسپاسم طبیعی است که به این معنی است که انقباض و تکانهای ماهیچههای گوارشی شما را متوقف میکند و شما را از مشکلات گوارشی مثل تهوع، برگشت اسید و حتی برخی موارد “آی بی اس” خلاص میکند.
تمرکز با نوشیدن چای گلابی
چای سیاه بسیار شامل L – theanine است که یک آمینو اسید است که به تمرکز بسیار کمک میکند. لاتانین با تقویت فعالیت آلفا مستقیما روی مغز شما کار میکند که بلافاصله تمرکز شما را بهبود میبخشد.
شما حتی میتوانید دقت و وضوح خود را هنگام نوشیدن چای بهبود بخشید و از انرژی و خستگی شدیدی که میتواند ناشی از گرفتن کافئین از قهوه باشد، اجتناب کنید.